Fullservice - Tryggt, bekvämt och säkert

Hem / Fullservice - Tryggt, bekvämt och säkert

Om du vill att vi ska sköta både leverans och montering av din nya säng ordnar vi givetvis det.  Bekvämlighet är ett av våra ledord. För leverans och montering kan det tillkomma en extra kostnad beroende på vilken av våra produkter du inhandlat. Oavsett är vårt mål att det ska vara enkelt att handla på Sängspecialisten.

Vi levererar

Om du vill ha hjälp med att forsla hem din nya säng ordnar vi det. Vi levererar din säng från butiken till ditt hem. Vi passar även på att hjälpa dig bära in sängen och ställa den på plats där du vill ha den. 

Vi monterar och tar hand om allt emballage

Vi erbjuder även montering av din nya säng samma dag som den kommer hem till dig. Då får du besök av två av våra medarbetare som efter monteringen även tar med sig emballaget tillbaka. 

Vi tar hand om det gamla  

Eftersom vi redan är på plats hjälper vi dig gärna med att ta hand om din gamla säng. Vi på Sängspecialisten vill att det mesta ska vara bekvämt helt enkelt. 

Det tillkommer en liten extra kostnad för arbetskraft, frakt och montering.
Hitta hit
Sängspecialisten i Uddevalla
Norgårdsvägen 6, 451 75 Uddevalla
Telefon: 0522-999 90
© 2024 Sängspecialisten Integritetspolicy
arrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram